Cesta do svého středu.        Tam, kde je klid a mír.

Ve středu, v tichu se dějí zázraky.

Budu Vaší průvodkyní a dovedu Vás do Vašeho středu. Tam, kde je pramen Vaší ženské síly, zdraví a mládí.

Cestou Života mnoho žen zapomnělo na svůj střed a na bohatství, které  se tam ukrývá.

Dnes jsem ve svém středu jako doma. Čerpám z něho vše, co potřebuji ke svému životu. Inspiraci, vášeň a lásku. 

Půjdeme spolu a Vy si také vzpomenete. Vrátíte se domů.

Jak to probíhá?

Setkáme se přes aplikaci Zoom.

Setkání trvá okolo 45 minut.  Každá cesta je individuální, podle náročnosti může setkání trvat i déle nebo kratší dobu. 

Před cestou se obě uvolníme a naladíme. Používám jógové techniky, kdy relaxujeme pomocí dechu a vedení energie pozorností. V průběhu  meditace používám japonský léčivý nástroj - koshi zvonky. Uvolňují, harmonizují a zaměstnávají mysl.

V další části probíhá vizualizace, kdy spolu jdeme na krátkou vycházku. Kulisy jsou vždy jiné, přesně podle aktuální potřeby každé ženy.

Jdeme do středu. Zažíváme klid a mír, kontaktujeme se se svou silou.

Při návratu si ukotvujete cestu, abyste se pak mohly vracet samy do svého středu, kdykoliv budete potřebovat. 

Čím častěji budete do svého středu po meditaci chodit, tím bude Vaše cestička prošlapanější a tím sebejistější budete v čerpání své síly.

 

Cena?

Jedna cesta za 799 Kč

Ahoj, krásný den. Dnes jsem absolvovala nádhernou meditaci, která mě přímo nadchla. Byla jsem od rána taková napjatá, trošku víc neklidná a cítila se i velmi unaveně. Ráno se mi nechtělo ani vstávat. Pak jsem si vzpomněla, že budu mít meditaci. Když jsem dostala odkaz na ZOOM, kde měla online proběhnout vše jsem si připravila, abych nebyla ničím rušena a mohla kouzlo meditace plně využít. Velmi příjemný zklidňující hlas a zvonečky dodávající atmosféru a klid. Toto vše mě rychle dostalo do pohody a já si ani neuvědomila, jak rychle čas utekl. Takové zklidnění, pohodu a celkové uvolnění jsem ani nečekala. Moc příjemné. Určitě se budu sama pro sebe snažit si tyto příjemné pocity připomínat. Dnes to bylo přesně to, co jsem potřebovala, díky moc Stáňa🤗👍
Stanislava Lisnerová, 19.6.2020
Na meditaci jsem byla moc zvědavá, jakou formou bude vedená. Radka má moc zajímavý hlas. Moc jsem ocenila i informace, které mi řekla před meditací, mám ráda, když jdu do něčeho připravená a vím, o čem to bude a proč se tam co bude říkat. A tyto informace se mi opravdu líbily. V průběhu meditace jsem byla delší dobu "mimo prostor a čas", což je dle Radky známkou hloubky, do které jsem se dostala. Takže přesný průběh nemůžu hodnotit. Ale po skončení jsem měla hodně uvolněné tělo a cítila jsem se moc dobře. Výsledek meditace zatím neumím vyhodnotit, počkám si až za čas. Každopádně mě to ale namotivovalo na lekci hormonální jógy. Moc děkuji.
Hana Machů, 18.8.2020